facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Η σύγκρουση ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ φέρνει κατάργηση δρομολογίων του Προαστιακού

Στην κατάργηση των πρωινών και απογευματινών δρομολογίων μεταξύ Αεροδρομίου και Κορωπίου, τα οποία δημιουργήθηκαν κυρίως για την εξυπηρέτηση των μετακινούμενων εργαζομένων της περιοχής, λόγω αδυναμίας της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. (εταιρίας συντήρησης) να παρέχει τροχαίο υλικό, προχωρεί αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού θα εκτελεστούν κανονικά. Η αντιπαράθεση προκλήθηκε μετά τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εξαπέλυσε η ΕΕΣΣΤΥ, κατηγορώντας την για οφειλές άνω των 10 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας παράλληλα ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες συντήρησης των τρένων της.

Από την πλευρά της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αμφισβητεί το ύψος των οφειλών, σημειώνοντας ότι «η ΕΕΣΣΤΥ οφείλει να προσκομίσει τα σχετικά παραστατικά».

Μάλιστα, όπως προκύψει από ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενόψει του ορατού πλέον κινδύνου (εξαιτίας της εκ μέρους της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. καταχρηστικής συμπεριφοράς) να διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων, στην οποία ήδη από σήμερα παρουσιάζονται σοβαρές δυσλειτουργίες, και με τη ρητή επιφύλαξη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία υποστεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από αυτή, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. κάλεσε την ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. στην προσφυγή της διαδικασίας του άρθρου 27 της Σύμβασης (συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής), προς επίλυση των Τεχνικών Διαφορών.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news