facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Μπουτάρης: Η ΕΥΑΘ δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις, το υπουργείο δεν είχε σχέδιο

Για το μεγάλο πρόβλημα με τον νερό που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σημερινή πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και των δημάρχων της πόλης, να περάσουν την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, προκειμένου να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για το πρόβλημα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πάντως άσκησε κριτική στην ΕΥΑΘ για τους χειρισμούς της πάνω στο πρόβλημα που βίωσαν οι κάτοικοι.

«Άντε μια δυο μέρες, αλλά μια βδομάδα; Το νερό δεν είναι καθαρό σε πάρα πολλά σημεία βγαίνει θολό. Η ΕΥΑΘ φαίνεται ότι δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα αναφερόμενος στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, είπε πως δεν βγήκε κάτι από αυτή. «Μας πήρανε στις 12 το μεσημέρι και μας λένε ελάτε στη μία. Δεν έβγαλε τίποτα αυτή η συνάντηση. Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης. Μία τρύπα στο νερό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news