facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ποινική δίωξη στον 88χρονο που πυροβόλησε τους δυο ληστές στη Γλυφάδα

Με ένα όπλο κειμήλιο τραυμάτισε τον έναν από τους δύο διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του, στη Γλυφάδα, ο 88χρονος, όπως είπε σήμερα στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τους δύο δράστες οι οποίοι άρπαξαν τον ηλικιωμένο από την αυλή του σπιτιού του και τον ανάγκασαν με τη βία να μπει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ο οποίος αρχικά είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει ένα παλιό σπαθί που είχε από την εποχή που ήταν στο λιμενικό, ενώ μετά αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το παλιό του όπλο.

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή

Ποινική δίωξη για ληστεία ασκήθηκε παράλληλα και σε βάρος των δυο ληστών, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα. Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό με τον ηλικιωμένο. Όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν και θα απολογηθούν σε ανακριτή.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news