facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Παρατείνουν για μια ακόμη εβδομάδα την αποχή τους οι δικηγόροι της Αθήνας

Οι Αθηναίοι δικηγόροι αποφάσισαν σήμερα να παρατείνουν την αποχή από τα καθήκοντά τους για μία ακόμα εβδομάδα, ως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016. Οι δικηγόροι απέχουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Την απόφαση παράτασης της αποχής την έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των δικηγόρων της Αθήνας εντάσσεται και τρίωρος αποκλεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών, την Πέμπτη 28.1.2016 από τις 8 π.μ. έως τις 11 π.μ.

Παρατείνουν πανελλαδικά την αποχή τους οι δικηγόροι

Πανελλαδικά οι δικηγόροι παρέτειναν την αποχή τους έως και την μεθεπόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2016, ενώ οι Αθηναίοι δικηγόροι έχουν αποφασίσει παράταση της αποχής τους έως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016.

Η συντονιστικής επιτροπή των προέδρων των Δικηγoρικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε σήμερα το βράδυ στην Αθήνα, αποφάσισε την πανελλαδική παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Νωρίτερα, οι Αθηναίοι δικηγόροι αποφάσισαν να παρατείνουν την αποχή για μία ακόμα εβδομάδα, ως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016.

Την απόφαση παράτασης της αποχής την έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων των Αθηναίων δικηγόρων το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, αποφάσισε την πραγματοποίηση τρίωρου αποκλεισμού του Πρωτοδικείου Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων), την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 από τις 8 π.μ. έως τις 11 π.μ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news