facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Αναστασιάδης: Ο Ακιντζί εκφράζει τις τουρκοκυπριακές θέσεις και όχι τις δικές μας

Οτιδήποτε συμφωνείται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα ανακοινώνεται, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Ακιντζί δεν σημαίνει ότι είναι οι θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της αντικατοχικής εκδήλωσης του Δήμου Κερύνειας, ο κ. Αναστασιάδης, κληθείς να σχολιάσει ότι ο κ. Ακιντζί έχει αποκαλύψει πολλά σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις και ερωτηθείς αν είναι αυτά που συζητούνται ή κατά πόσο είναι απόψεις του ιδίου του κ. Ακιντζί, είπε ότι «οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Ακιντζί δεν σημαίνει ότι είναι οι θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς. Αυτό που θέλω να πω είναι», συνέχισε, «ότι στο τραπέζι υπάρχουν οι δικές μας προτάσεις και οι δικές τους προτάσεις. Είπε τι συζητείται, δεν είπε ότι καταλήξαμε».

«Ένα θέλω να ξεκαθαρίσω, και θα το πω και στους συμπατριώτες μας Κερυνειώτες: Οτιδήποτε συμφωνείται θα ανακοινώνεται. Θα ενημερώνω το λαό για να μην υπάρχει και παραπληροφόρηση, ούτε από τη μια ούτε και από την άλλη πλευρά, εννοώ ούτε από τους Τουρκοκύπριους ούτε όμως και από κάποιους οι οποίοι δεν θα ήθελαν να δουν ότι επιτέλους μπορεί να καταλήξουμε σε κάτι που είναι επιθυμητό, την επανένωση της πατρίδας μας», συμπλήρωσε.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο κ. Ακιντζί μιλά για μόνιμες παρεκκλίσεις και για εγγυημένες πλειοψηφίες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news