facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο Τσίπρας παρουσίασε την πρότασή του σε Μέρκελ, Γιούνκερ, Ολάντ

Τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με τους Άνγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ, καθώς και με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός παρουσίασε στους τρεις ηγέτες «την πρόταση της Ελλάδας για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, που θα δίνει οριστική λύση και όχι μετάθεση της αντιμετώπισης του προβλήματος».

Σύμφωμα με το Reuters, το απόγευμα της Κυριακής συνεδριάζουν εκτάκτως οι θεσμοί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να εξετάσουν τα περιθώρια για συμφωνία.

O πρωθυπουργός ενημέρωσε το Κυβερνητικό Συμβούλιο, που ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα μετά από πεντάωρη συνεδρίαση, για τις συνομιλίες του με τους Ευρωπαίους ηγέτες, ενώ σήμερα το βράδυ αναχωρεί για τις Βρυξέλλες.

Λίγο νωρίτερα το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι Αλέξης Τσίπρας και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και το Σάββατο. Στο μεταξύ νέο σχέδιο για την Ελλάδα με παράταση και χρηματοδότηση γέφυρα έως το Σεπτέμβρη ετοιμάζει και η Κομισιόν, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα FAZ.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news