facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μαξίμου: Οργανωμένο σχέδιο πίεσης τα περί Grexit

Για επικοινωνιακές πιέσεις προκειμένου η κυβέρνηση να αποδεχθεί νέα υφεσιακά μέτρα κάνουν λόγο κύκλοι του Μαξίμου απαντώντας στις βολές από Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι ίδιοι κύκλοι διαμηνύουν ότι η κυβέρνηση δεν θα υπερβεί τις κόκκινες γραμμές της, τις οποίες έθεσε και το εκλογικό σώμα στις 25 Γενάρη.

Τονίζουν ακόμη ότι το πρόβλημα της διαπραγμάτευσης δεν είναι ότι η Ελλάδα δεν καταθέτει λεπτομερείς λίστες και επεξεργασμένες προτάσεις. "Υπάρχουν προτάσεις. Τις γνωρίζουν πολύ καλά μάλιστα και οι ίδιοι τις διαρρέουν", αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Όπως υποστηρίζουν, ορισμένοι υπερσυντηρητικοί κύκλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό αρνούνται να δεχθούν την πραγματικότητα. Αρνούνται, λένε, "να δεχθούν ότι το Μνημόνιο τελείωσε, ότι οι πολιτικές λιτότητας δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Αυτές οι πολιτικές εφαρμόστηκαν, απέτυχαν και οδήγησαν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα".

"Αντί να διαρρέουν επιβαίνοντας σενάρια περί χρεοκοπίας ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η πολιτική τους, πολλώ δε μάλλον που η Ελλάδα πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Αύγουστο του 2014", προσθέτουν.

megatv

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news