facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Εκταμιεύεται 1,1 εκ. ευρώ για την επανεκκίνηση των έργων αποκατάστασης του "Αγ. Ανδρέα"

Το σύνθημα της επανεκκίνησης του έργου αποκατάστασης του πολυώροφου κτιρίου του «Αγ. Ανδρέα» δόθηκε την Τρίτη με την υπογραφή της εκταμίευσης 1,1 εκατομμυρίου ευρώ. Εξέλιξη σημαντική, μιας και η περαιτέρω καθυστέρηση θα σηματοδοτούσε την απένταξη του έργου από το ΕΣΠΑ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, η συνέχιση των εργασιών προσδιορίζεται μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου.

Τα παραπάνω προέκυψαν από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Πετρόπουλος, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, και την κατασκευάστρια εταιρεία.

Ο Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Επειδή όμως, το προαναφερόμενο ποσό θα καλύψει εργασίες που ήδη έχουν γίνει, ύψους 600.000 ευρώ αλλά και νέες εργασίες που δεν ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ, γι' αυτόν τον λόγο παραμένει στους στόχους μας και στις διεκδικήσεις μας η άμεση και αναγκαία εκταμίευση του ποσού των 4 εκ. ευρώ, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, όπως είχαμε θέσει στην πρόσφατη σχετική επίσκεψή μας στην Αθήνα, μαζί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας» σημειώνει ο κ. Πετρόπουλος.

pelop

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news