facebook-twiter

Ηλεκτρονικος συμβουλος ψηφου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις <--> Συνελήφθη 55χρονος οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού – Στο όχημα βρισκόντουσαν και δύο ανήλικοι  <--> Η Βόρεια Μακεδονία προκαλεί ξανά: «Το μακεδονικό ζήτημα δεν έχει κλείσει» δήλωσε ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι  <--> Απίστευτο: Ετοιμάζουν beach bar σε περιοχή Natura στα Χανιά  <--> Νέο χτύπημα στην αρχαιοκαπηλία – Βρέθηκαν ειδώλια ανυπολόγιστης αξίας, έγιναν συλλήψεις  <--> Εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση στην Κίσσαμο: 15 συλλήψεις για εκβιασμούς, όπλα και κακοποίηση ζώων - Μέλη όλοι της ίδιας οικογένειας  <--> Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό οικοπέδων – Μητσοτάκης από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Σωστή η απόφαση  <--> Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στον Αλμυρό – Χειροπέδες στον 14χρονο και τον πατέρα του  <--> Politico: Η Ελλάδα στο στόχαστρο της Frontex για παραβιάσεις κατά μεταναστών – Ζητείται παρέμβαση της Κομισιόν  <--> Βανδαλισμοί σχολείων σε Λιόσια και Μενίδι: Πέταξαν σε δημοτικό βόμβες μολότοφ και μπιτόνια με βενζίνη  <--> Μενίδι: «Βροχή» από αδέσποτες σφαίρες που ρίχνουν Ρομά – Οι κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.    ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΝΑΖΙ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Δημιουργήθηκε μήλο «με ανθρακικό»

Το πρώτο μήλο με ανθρακικό, το οποίο αφρίζει στο στόμα μόλις δαγκωθεί, δημιουργήθηκε από ελβετική εταιρεία.

Από την πρώτη δαγκωνιά, τεράστια κύτταρα στη σάρκα του μήλου της νέας ποικιλίας, με το όνομα Paradis Sparkling, απελευθερώνουν αναβράζοντες χυμούς, παρόμοιους με την αίσθηση που αφήνει μία γουλιά αναψυκτικό.

Η αίσθηση αυτή βιώνεται μόνο όταν το μήλο δαγκώνεται και ο χυμός του δεν είναι αφρώδης όταν το φρούτο στύβεται.

Η νέα ποικιλία χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να αναπτυχθεί, και αποτελεί συνδυασμό δύο ποικιλιών, της Ρέζι από την Ανατολική Γερμανία και της Πιρουέτ από τη Δανία. Η ποικιλία Ρέζι είναι γνωστή για τη γλυκύτητα και την υφή της αλλά τα χρόνια πριν την πτώση του τείχους του Βερολίνου η πρόσβαση σε αυτήν ήταν περιορισμένη.

Αντιπρόσωποι της εταιρείας Lubera στην Ελβετία κατάφεραν πριν από λίγες δεκαετίες να εξασφαλίσουν ευκολότερη πρόσβαση στην ανατολικογερμανική ποικιλία και ξεκίνησαν τις προσπάθειες συνδυασμού της με την Πιρουέτ, μέχρι να καταφέρουν να δημιουργήσουν την επιθυμητή γεύση ανθρακικού.

«Όσον αφορά μήλα για κατανάλωση, πιστεύω ότι πρόκειται για την καλύτερη ποικιλία μήλων που είχαμε ποτέ», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μαϊερχόφερ, διευθυντής παραγωγής της εταιρείας. «Είναι σίγουρα διαφορετική από οτιδήποτε άλλο στην αγορά, ενώ η υφή αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για κάθε καταναλωτή», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Μαϊερχόφερ, η διαδικασία ανάπτυξης της ποικιλίας περιλάμβανε τη μακροχρόνια γενετική επιλογή των πλουσιότερων στα επιθυμητά στατιστικά μήλων, και στη συνέχεια τη διασταύρωση μεταξύ τους. Τα τελικά προϊόντα απέκτησαν τα κύτταρα που απελευθερώνουν μεγάλη οξύτητα αλλά και ζάχαρη με κάθε δαγκωνιά, που δημιουργούν την αίσθηση κατανάλωσης αναψυκτικού ποτού.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news