facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Βρούτσης: Οι συντάξεις δεν κινδυνεύουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη διαβεβαίωση ότι «η ταμειακή ισορροπία των ταμείων είναι απόλυτα διασφαλισμένη» έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.

«Οι συντάξεις των Ελλήνων δεν κινδυνεύουν και δεν πρόκειται να μειωθούν από εδώ και πέρα», τόνισε ο υπουργός δεσμευόμενος ότι «δεν πρόκειται να μειωθούν οι κύριες συντάξεις, δεν θα αλλάξουν τα όρια ηλικίας, δεν θα βάλουμε καμία νέα εισφορά για το ασφαλιστικό σύστημα».

«Στις επικουρικές θα υπάρξει νέα μείωση;», ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Επιβεβαιώσατε φόβους και δημιουργήσατε μεγαλύτερες αβεβαιότητες. Δεν είπατε αν δέχεστε αυτά που ζητά η τρόικα».

«Δεν θα μας εμποδίσετε να πάμε τη χώρα μπροστά», απάντησε ο κ. Βρούτσης και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κατακερματίσει το επικουρικό σύστημα της χώρας, θα ξαναφέρει τα εφάπαξ στα «τραγικά επίπεδα που ήταν και δεν αντιστοιχούσαν στις εισφορές» και θα επαναφέρει τους «συντεχνιακούς πόρους που είχαν επιβληθεί στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες».


naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news