facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αρβανίτης από Αγρίνιο:"Δεν έγινε Ολοκαύτωμα, πέθαιναν από τύφο"

Μόλις τέσσερις μέρες μετά την άρνηση του Ολοκαυτώματος από τον Ηλία Κασιδιάρη, ένας ακόμα βουλευτής της Χρυσής Αυγής... το αρνείται, παρουσιάζοντας μάλιστα τη δική του εκδοχή για τα ιστορικά γεγονότα.

Πρόκειται για τον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη ο οποίος προέβη σε προκλητικές δηλώσεις, από τα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο.

Στην ομιλία του, επικαλέστηκε τα γραπτά του συγγραφαέα- απολογητή του Χίτλερ, Ντέιβιντ Ίρβινγκ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε μαζική εξόντωση των Εβραίων αλλά ότι τα ντοκουμέντα απεικονίζουν απλώς κάψιμο πτωμάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης λόγω επιδημίας τύφου και άλλων ασθενειών.

"Ήταν μια επιχείρηση γενοκτονίας. Μάλιστα. Μπορούσαν να το πουν έτσι. Ή άλλοι λένε, πολλοί ιστορικοί, ότι οι γερμανοί είχαν ανάγκη από εργάτες. Ήταν τόσο ηλίθιοι να βάζουν στους φούρνους τους Εβραίους; Τους έβαζαν σε στρατόπεδα για να δουλέψουν. Τότε να το ξέρετε υπήρχε τύφος. Εθέριζε ο τύφος και θέρισε και Πολωνούς και Έλληνες που είχαν πάρει από δω και Σέρβους πάρα πολλούς, λοιπόν, τόσα πτώματα αναγκάστηκαν να τα κάψουν.

Είναι καταδικαστέο το ό,τι συνέβη στα στρατόπεδα, αλλά δεν θα με υποχρεώσει κανένας ψευτοκουλτουριάρης, ψευτοδημοκράτης να δεχτώ τον όρο Ολοκαύτωμα, είναι απαράδεκτος όρος", ανέφερε μεταξύ άλλών ο βουλευτής.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση εναντίον των βουλευτών των άλλων κομμάτων, χαρακτηρίζοντας τους μεταξύ άλλων "αγράμματους", " κοπρίτες" και "αλήτες":"Θα έβαζε Έλληνας πατριώτης ή οποιοσδήποτε την ψήφο του, έστω και αυτοί που δέχτηκαν ρουσφέτια, στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα της πολιτικής κοπριτίας... γιατί περί κοπριτίας πρόκειται, και στους πολιτικούς κοπρίτες που συνιστούν το ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής αυτόν τον πολιτικό κοπρίτη τον Τσίπρα;" ενώ για την ΝΔ ανέφερε:"Παρέδωσαν τα ηνία της ηθικοπνευματικής διαπαιδαγωγήσεως των νέων ελλήνων στα χέρια του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας στα χέρια των κομμουνιστών, στα χέρια των ακριαριστερών. αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε η Ν.Δ. και θα είναι αιωνίως υπόλογη".

cityvoice

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news