facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

«Καίει» τον Παπακωνσταντίνου συνεργάτης του‏

Συνεχίζεται το σίριαλ με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο άνθρωπος που του ανατέθηκε να βρει τους 20 μεγαλύτερους καταθέτες, αποκάλυψε στην Προανακριτική Επιτροπή μετά από ένορκη κατάθεση ότι το CD το οποίο παρέλαβε ο ίδιος από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ήταν σε διαφορετική μορφή αρχείου από αυτό που παρέλαβε η Τριμελής Επιτροπή το 2012 στο Παρίσι από το γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών.

 Η κατάθεση του πρώην υπεύθυνου πληροφορικής και χρηματοοικονομικών του υπουργείου Οικονομικών, διαφέρει πολύ με την κατάθεση του υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών Θεόδωρου Φλωράτου όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ» σε δημοσίευμα τους, ενώ πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η κατάθεση αυτή να δημιουργήσει νέα δεδομένα για τις τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών. Η αντίδραση της Βουλής ήταν άμεση, με την Επιτροπή να διακόπτει την συνεδρίασή της, προκειμένου να εξεταστούν από το χρηματοκιβώτιο στη Βουλή τα αρχεία που παρέλαβαν εκ νέου από τη Γαλλία και να συγκριθούν με αυτό που περιέγραψε ο κ. Αγγελόπουλος

Ποιος ήταν ο ρόλος του κ. Αγγελόπουλου στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ»:
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν αυτός ο οποίος με εντολή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εντόπισε τους 20 μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία. Όπως ο ίδιος κατέθεσε, μετέγραψε την λίστα σε υπολογιστή του υπουργείου, δημιούργησε φάκελο με τα 20 ονόματα και μετά, κατόπιν εντολής του κ. Παπακωνσταντίνου τον διέγραψε. Ο ίδιος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν αντέγραψε το αρχικό CD σε USB, ούτε του είχε ανατεθεί η φύλαξη του περίφημου stick από τον κύριο Παπακωνσταντίνου.

 iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news