facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Το κράτος στέλνει τη Civitas στο άρθρο 99 διότι της χρωστάει 2,5 εκατ. ευρώ!

Ένα ακόμη θύμα του δημοσίου... Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επικοινωνίας στην Ελλάδα, η Civitas αναγκάζεται να καταφύγει στο άρθρο 99 μιά και το ελληνικό κράτος της χρωστάει από έργο του 2009......ούτε λίγο ούτε πολύ 2,5 εκατ. ευρώ. Mε μία λιτή ανακοίνωση η εταιρεία δηλώνει ότι αναγκάζεται να καταφύγει σε αυτό το μέσο για να μπορέσει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας και του marketing.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο CEO της εταιρείας κ. Φλέσσας μίλησε με τα στελέχη και τους εργαζόμενους διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν πρόκειται να απολυθούν εργαζόμενοι, ούτε θα κοπούν μισθοί.

Η ανακοίνωση της εταιρείας Civitas

«Η εγκληματική συμπεριφορά του δημοσίου να αρνείται την εξόφληση βεβαιωμένων υποχρεώσεών του προς τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία μας (καθώς μας οφείλει 2.500.000€ από έργο του 2009), μάς υποχρέωσε να αναζητήσουμε κάθε διαθέσιμη νομική προστασία.
Η κίνηση αυτή εξασφαλίζει το μέλλον της εταιρείας και την εύρυθμη και ομαλή καθημερινή μας λειτουργία. Η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας συνεχίζεται απρόσκοπτα και στο ίδιο υψηλό επίπεδο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 18 χρόνια.
Όλα τα στελέχη της Civitas εργαζόμαστε με ακόμη περισσότερο ζήλο, ακεραιότητα και επαγγελματισμό, ώστε να συμβάλουμε στην επιτυχία των πελατών μας και να διατηρήσουμε τη Civitas ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα».

onair24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news