facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Παπαδημούλης: Ερώτηση στη Βουλή για την προμήθεια έξι φρεγατών εν μέσω κρίσης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης με ερώτησή του στη Βουλή καταγγέλλει ότι την στιγμή που καταλύεται το κοινωνικό κράτος, αποδομούνται οι εργασιακές σχέσεις και κόβονται μισθοί και συντάξεις, τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου και η σημερινή του κ.Παπαδήμου χρεώνουν τους Έλληνες πολίτες με επιπλέον 4-5 δισ. ευρώ για την αγορά οπλικών συστημάτων αμφίβολης αξίας.

«Οι αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού μετατρέπονται σε κέρδη της πολεμικής βιομηχανίας των ξένων "σωτήρων" μας, των εγχώριων μεσαζόντων και της γενικότερης βιομηχανίας μαύρου χρήματος - πολιτικού και μη - όπως έχει αποδείξει και η υπόθεση Τσοχατζόπουλου» αναφέρει ο κ.Παπαδημούλης.

Ερωτά, μάλιστα, αν το Υπουργικό Συμβούλιο και το υπουργείο Οικονομικών έχει εγκρίνει την συγκεκριμένη εξοπλιστική δαπάνη και «γιατί η κυβέρνηση αντί να μειώνει συνεχώς μισθούς και συντάξεις, να επιβάλει νέους αντιλαϊκούς φόρους και να βυθίζει την ελληνική οικονομία σε μια καταστροφική ύφεση, δεν προχωράει σε δραστική μείωση των εξοπλιστικών δαπανών».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news