facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Νέα εμπλοκή στις σχέσεις Παπουτσή - Γεωργιάδη

Νέα εμπλοκή στις σχέσεις του Χρήστου Παπουτσή και του Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες μετά την άρνηση του κ. Παπουτσή να συνυπογράψει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που θα επέτρεπε στις οικονομικές υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος να εξυπηρετήσει το υπουργείο Ναυτιλίας και μετά τις 20 Δεκεμβρίου.

Η μη υπογραφή του σχετικού διατάγματος καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε οικονομική πράξη του υπουργείου Ναυτιλίας μετά τις 20 Δεκεμβρίου, θέτοντας σε κίνδυνο το σύνολο των ακτοπλοϊκων συνδέσεων. Ταυτοχρόνως το υπουργείο Ναυτιλίας δεν θα μπορεί να πληρώσει καμμία υποχρέωσή του, ούτε καν τους μισθούς του.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο πρωθυπουργός, αλλά και υψηλοί κυβερνητικοί παράγοντες, και προβλέπονται πολλά «μποφόρ» τις επόμενες ημέρες.

Σε όλη αυτήν την ιστορία, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είναι εξαφανισμένος, αφού βρίσκεται στην Δανία για δουλείες. Είναι βέβαιο πως η νέα αυτή εμπλοκή στις σχέσεις του Χρήστου Παπουτσή και του Άδωνι Γεωργιάδη, θα δημιουργήσει «φουρτούνες» στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

iefimerida.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news