facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό

Εντείνονται πλέον οι πιέσεις στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να προχωρήσει σε ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου και σε παράταση του βίου της κυβέρνησής του.

Μετά, μάλιστα, τη χθεσινή αδιέξοδη και αναποτελεσματική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού (που θα σηματοδοτεί εκ των πραγμάτων και προσπάθεια για την παράταση του βίου της υπάρχουσας κυβέρνησης) αναμένεται να πληθύνουν. Στην κατεύθυνση αυτή οδηγούν και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB που δημοσίευσε χθες το Real.gr, σύμφωνα με την οποία η φθορά της κυβέρνησης λαμβάνει ραγδαίους ρυθμούς.

Ήδη χθες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, εξερχόμενος από Βουλή, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τάχθηκε υπέρ της «ανασύστασης» -όπως είπε- της κυβέρνησης. «Μιλώ για πιο ευέλικτο σχήμα. Πείτε το ανασύσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ υπενθυμίζεται ότι το θέμα άνοιξε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου την επομένη της συνάντησης της με τον πρωθυπουργό.

real.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news