facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Παπαδήμος συνεχίζει την πολιτική Παπανδρέου»

Με ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα άνοιξαν οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του κόμματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι «από την πορεία των πραγμάτων, η Αριστερά έχει δικαιωθεί πλήρως για τις θέσεις κατά του μνημονίου και των εφαρμοζόμενων πολιτικών», οι οποίες, όπως είπε, «έχουν φτάσει σε αδιέξοδο που ομολογείται ανοιχτά από τους πάντες», ακόμα και από τους ίδιους τους επιτελείς της τρόικας.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, «η κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζει την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου». Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «αυτά που μας ζητάνε απλά δε γίνονται» και «στο τέλος αυτής της ιστορίας, δεν θα υπάρχει ίχνος κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα, ούτε παραγωγικός πόρος για αξιοποίηση, ούτε αξιοπρεπής απασχόληση».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι τα προγράμματα λιτότητας ούτε το ευρώ διασώζουν, ούτε την κρίση αντιμετωπίζουν και «οι σημερινοί συσχετισμοί δύναμης οδηγούν την Ευρώπη στην καταστροφή».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε εκ νέου σε συγκρότηση αντιμνημονιακού συνασπισμού εξουσίας. «Θέλουμε και επιδιώκουμε η γραμμή αυτή να περιλαμβάνει όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς. Αλλά και άλλους πολιτικούς χώρους, όπως οι δυνάμεις που απεγκλωβίζονται από το ΠΑΣΟΚ, και οι δυνάμεις της οικολογίας. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους. Η αριστερά έχει ιστορική ευθύνη να παραμερίσει αντιθέσεις, διαφωνίες και εσωτερικές περιχαρακώσεις» τόνισε.

real.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news