facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στο αυτόφωρο οι 15 προσαχθέντες της ΓΕΝΟΠ

Θα σχηματιστεί δικογραφία τελικά για τους 15 προσαχθέντες από το κέντρο διαχείρισης ρεύματος της ΔΕΗ...
στον Χολαργό, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, ενώ 5 από αυτούς είναι πολίτες που συμπαραστέκονταν στους συνδικαλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που σχηματίζεται αυτή την ώρα σε βάρος τους είναι η διατάραξη της οικιακής ειρήνης και η παρεμπόδιση λειτουργίας υπηρεσίας, ενώ ίσως για ένα άτομο να συμπεριληφθεί και η κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.
Αργότερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Παρά την επέμβαση της αστυνομίας το κέντρο διαχείρισης ρεύματος της ΔΕΗ στο Χολαργό δε λειτουργεί, αφού οι εργαζόμενοι αρνούνται να δουλέψουν εάν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι 15 συνάδελφοί τους και πολίτες που συνελήφθησαν από την αστυνομία. Μάλιστα εξήγγειλαν 48ωρη απεργία, ενώ από τις 11 γίνεται στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στην Αττική. Έξω από το κτίριο παραμένουν περίπου 100 άτομα, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ η Λ. Μεσογείων είναι ανοικτή.
Άλλοι 150 έχουν μεταβεί έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, για συμπαράσταση στους συλληφθέντες, ενώ τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 – 15.00 εξήγγειλαν και οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ, που βρίσκονταν στον Χολαργό για συμπαράσταση, καθώς συνελήφθη και ένας δικός τους συνδικαλιστής.
Απορίας άξιο είναι βέβαια, πως υπήρξε αυτή η μεταστροφή στις προθέσεις και την τελική απόφαση της Αστυνομίας, καθώς εχθές και μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, παραδεχόταν, ότι δεν υπήρχε λόγος απομάκρυνσης των συνδικαλιστών από το σημείο ή επέμβασης της Αστυνομίας, καθώς δεν εμποδιζόταν κανείς να εισέλθει για εργασία στον χώρο. …Φαίνεται, όμως πως εδώ υπήρξε πολιτική παρέμβαση, ώστε να …αλλάξει γνώμη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας για το παράνομο ή όχι της όλης παρουσίας των συνδικαλιστών στον Χολαργό.

prionokordela.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news