facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

σύλληψη δύο (2) ημεδαπών στην Ικαρία της Σάμου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού και 29χρονης ημεδαπής, στην Ικαρία της Σάμου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Κατασχέθηκαν 9 δενδρύλλια κάνναβης και 7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς)
Συνελήφθησαν, χθες (31-08-2011) το απόγευμα, στην περιοχή «Γαλισκάρι-Ραχών» Ικαρίας της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κήρυκου Σάμου, ένας 44χρονος ημεδαπός και μια 29χρονη ημεδαπή, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης καθώς και για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των προαναφερόμενων ημεδαπών, στην περιοχή «Γαλισκάρι-Ραχών» Ικαρίας της Σάμου, 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,10 μ. έως 1,15 μ., καλλιεργούμενα από τους ίδιους, στον κήπο της παραπάνω οικίας τους, καθώς και ένα πακέτο από καπνό, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news