Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Όπως έχω προαναγγείλει, εξώδικο θα λάβουν, σήμερα κιόλας, οι εφημερίδες Το Manifesto και Ελεύθερος Τύπος, καθώς και ο κ. Πρετεντέρης, διότι συνέδεσαν άμεσα το πρόσωπό μου με αυτή την κατηγορία. Ήδη, οι νομικοί και οι συνεργάτες μου εξετάζουν και άλλα δημοσιεύματα».
Σχολιάζοντας την απάντηση Καλογρίτσα – Λοβέρδου στη μήνυση που κατέθεσε, σημείωσε: «Δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Στη μήνυση Καλογρίτσα μού αποδίδονταν τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Η Ν.Δ. έφερε στην προανακριτική επιτροπή μόνο ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα και, τελικώς, με παρέπεμψε μόνο για το πλημμέλημα, αποσύροντας το κακούργημα. Ο κ. Καλογρίτσας, ή μάλλον καλύτερα ο κ. Λοβέρδος παραβιάζει ανοιχτές θύρες».
Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι το ειδικό δικαστήριο εξετάζει μία υπόθεση κατά την οποία το δημόσιο ευνοήθηκε. «Το δημόσιο εισέπραξε λεφτά, δεν δαπάνησε λεφτά», είπε σχετικά, ενώ πρόσθεσε: «Το ΕΣΡ με ομόφωνη απόφασή του στηρίχθηκε στον διαγωνισμό μας για να αποτιμήσει τις άδειες και το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών κατά της απόφασης του ΕΣΡ, βάζοντας ταυτόχρονα και συνταγματική βούλα στο κρυστάλλινο της διεξαγωγής του διαγωνισμού».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι προκύπτει θεμελιώδης αντίφαση όταν «ο κ. Καλογρίτσας λέει ότι τον αδικήσαμε και η Ν.Δ. πως τον ευνοήσαμε». Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης υπογράμμισε ότι «η υπόθεση αυτή θα έχει κόστος για τη Ν.Δ. διότι αναδεικνύει τη μονομανία και το μίσος της για μία παράταξη η οποία υπερασπίστηκε το δημόσιο, καθώς και την εθελοδουλία της απέναντι στα συμφέροντα. Η ίδια βαρύνεται από αδράνεια και πολύχρονη παραβίαση του Συντάγματος στη συγκεκριμένη περίπτωση».
Σε ό,τι αφορά τις εκλογές, επεσήμανε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση η οποία θα κάνει τα απόρρητα ρητά, τα αδιευκρίνιστα διευκρινισμένα και θα αντιμετωπίσει την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια».
Ενώ για τις υποκλοπές, επέμεινε ότι «αποδεικνύεται ότι αποτέλεσαν εργαλείο στα χέρια του κ. Μητσοτάκη για την εφαρμογή των πολιτικών της ανισότητας». Για τον δε κ. Φλώρο ανέφερε ότι για να παρακολουθείται έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κ. Μητσοτάκη και ότι η απόφαση της διατήρησής του στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων έχει ενδεχομένως ως «συγκολλητική ουσία άλλου είδους αλληλεξαρτήσεις». Κατά τον ίδιο, «μας ανησυχεί που ο κ. Φλώρος δεν έχει απευθυνθεί στην ΑΔΑΕ, δεν έχει κάνει μήνυση στην ΕΥΠ και δεν έχει κινηθεί νομικά σε κανένα επίπεδο ώστε να διαπιστώσουμε ως πολίτες ότι ο άνθρωπος του οποίου η δημοκρατική μας πολιτεία του έχει εμπιστευτεί την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων έχει γίνει ή δεν έχει γίνει στόχος επίθεσης».
aftodioikisi
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου