facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Σφαίρα από μπαλωθιές έπεσε στην αυλή του γείτονα

Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός ή κάτι χειρότερο από τους πυροβολισμούς που έπεφταν την Κυριακή του Πάσχα κατά την διάρκεια γλεντιού στην περιοχή Μαλάδες του Δήμου Ηρακλείου, όπου ένας γείτονας «πάγωσε» όταν βρήκε στην αυλή του σπιτιού του ένα βλήμα από πυροβόλο όπλο.

Αμέσως, ειδοποίησε αναστατωμένος την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τ.Α.Ε., που διαπίστωσαν ότι οι μπαλωθιές αλλά και κροτίδες έπεφταν κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που βρισκόταν σε εξέλιξη σε ένα γειτονικό σπίτι. Κατά την διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, βρέθηκε στο σπίτι ένα πιστόλι, αλλά δεν εξακριβώθηκε ποιος πυροβολούσε με αυτό και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δυο γεμιστήρες, πέντε φυσίγγια, κενοί κάλυκες και τέσσερις κροτίδες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 39χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του σπιτιού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news