facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την εφεδρεία

Σε αυστηρό τόνο είναι η απάντηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία, για το θέμα της εφεδρείας, τονίζοντας πως “είναι κυβερνητικός εταίρος”.


“Η πρόταση της Ν.Δ. για την εργασιακή εφεδρεία προέβλεπε να συνεχίσουν να πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι για αρκετά χρόνια, χωρίς να προσέρχονται καν στην υπηρεσία, αλλά παραμένοντας σπίτι τους”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Παράλληλα, τονίζει πως “η θέσπιση αντικειμενικού κριτηρίου που συνδυάζει την ηλικία αφενός και την εγγύτητα στη σύνταξη αφετέρου, ήταν η μόνη ορθή επιλογή για να αποκλειστεί η παραμικρή υποψία κομματισμού και πελατειακής διαχείρισης του κράτους, δεδομένου του επείγοντος χαρακτήρα του μέτρου” και προσθέτει πως “οι διαδικασίες αξιολόγησης δομών και υπαλλήλων που τώρα προωθούμε, αν είχαν θεσπιστεί και εφαρμοστεί εδώ και χρόνια θα είχαμε αποφύγει τέτοιες οριζόντιες προσεγγίσεις, που εξ αντικειμένου δεν είναι απόλυτα δίκαιες”.

Επίσης, σχετικά με τα περί δήθεν προσλήψεων τα δύο τελευταία έτη, το υπουργείο τονίζει πως “έχει δοθεί αποστομωτική απάντηση με αναλυτικά στοιχεία, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, στα οποία και παραπέμπουμε” και προσθέτει πως “η Ν.Δ., που μεθόδευσε την περίφημη γαλάζια συνέντευξη, καλό είναι να πάψει να φέρεται σαν πολιτικός ανεμόμυλος, άλλοτε σαν συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κι άλλοτε σαν αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση. Είναι κυβερνητικός εταίρος”.

24h.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news