facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Σκόπια: Γυναίκα βουλευτής ζήτησε υπουργική θέση για να ψηφίσει την αλλαγή του ονόματος

Γυναίκα βουλευτής που αποτελεί μέρος του κυβερνητικού συνασπισμού προσπάθησε να διαπραγματευθεί με υπουργική θέση, την ψήφο της, για τις συνταγματικές αλλαγές.

«Καταλαβαίνω να μην ψηφίσετε επικαλούμενοι εθνικά κίνητρα, αλλά όχι για λόγους προβολής και συμφέροντος», ανέφεραν πηγές του κυβερνώντος κόμματος που δήλωσαν την απογοήτευσή τους «καθώς ορισμένοι βουλευτές προσπαθούν να έχουν πολιτικό ή προσωπικό κέρδος σε μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για τη χώρα μας».

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η βουλευτής προσπάθησε να πάρει την υπουργική θέση στην Οικολογία, όπου η κυβέρνηση δέχεται τεράστια δημόσια κριτική, λόγω του νέφους στην πόλη των Σκοπίων.

Το δημοσίευμα του σκοπιανού Εξπρές, σημειώνει ότι στην υπουργική αυτή θέση είναι βουλευτής του αλβανικού κόμματος DUI, αλλά το αλβανικό αυτό κόμμα ζητάει να μετακινηθεί ο υπουργός του σε άλλο ζωτικό υπουργείο, ίσως στο υπουργείο Εσωτερικών για να ψηφίσει τις συνταγματικές αλλαγές.

Το κυβερνών SDSM είναι έτοιμο να παραδώσει «υπουργικές καρέκλες» προκειμένου να περάσουν στο κοινοβούλιο οι συνταγματικές αλλαγές, γράφει το δημοσίευμα.

echedoros-a

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news