facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Βουλευτές ΝΔ: Να συγκληθεί άμεσα η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Αμυνας

Την άμεση σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, ζητούν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχουν στην Επιτροπή, προκειμένου να ενημερωθούν από τον υπουργό των Εξωτερικών κ. Κοτζιά.

Οι βουλευτές της ΝΔ, με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών στη χώρα, ζητούν πλήρη ενημέρωση για τα μείζονα ζητήματα εθνικής πολιτικής, με δεδομένο ότι υπάρχουν σε όλα τα κρίσιμα θέματα και μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής πολύ σημαντικές εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση έχει προφανείς σοβαρές συνέπειες για τη χώρα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στην επιστολή τους τονίζουν την πλήρη έλλειψη ενημέρωσης από την κυβέρνηση για τα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, και επισημαίνουν ότι δεν έγινε καμία ουσιαστική αναφορά από τον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ενώ σημειώνουν ότι οι αναφορές του υπουργού Εξωτερικών ήταν γενικόλογες και αόριστες.

"Έχει σωρευθεί κρίσιμη μάζα πολύ σοβαρών ζητημάτων Εξωτερικής Πολιτικής για τα οποία πρέπει να υπάρξει από την Κυβέρνηση επίσημη, ουσιαστική και σφαιρική ενημέρωση της Βουλής των Ελλήνων και των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, όπως απαιτείται από τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news