facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πετρόπουλος: Καταβάλλονται την Παρασκευή τα οικογενειακά επιδόματα - Αντιπαράθεση με Κεγκέρογλου

Αύριο Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα για 645.000 δικαιούχους, και μέχρι τις 5 Νοεμβρίου θα χορηγηθεί η κάρτα σίτισης, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος κατά την διάρκεια της σημερινής συζήτησης των Επίκαιρων Ερωτήσεων στη Βουλή.

Μάλιστα η εξαγγελία έγινε από τον κύριο Πετρόπουλο κατά την διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου για το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κύριος Κεγκέρογλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για «ισοπέδωση της κοινωνικής ασφάλισης».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην αύξηση του κοινωνικά αδύναμου πληθυσμού αλλά και στην επιδείνωση της ικανότητας του κράτους να προσφέρει στήριξη, λόγω αδρανοποίησης των σχετικών προγραμμάτων ή και αμέλειας.

Τόνισε περαιτέρω την δίμηνη καθυστέρηση χορήγησης των οικογενειακών επιδομάτων και υπενθύμισε την δέσμευση της κυβέρνησης για χορήγηση σήμερα, Πέμπτη, της κάρτας σίτισης σε 145.000 οικογένειες.

Ο κύριος Πετρόπουλος απάντησε ότι «το θέμα αυτό έχει κλείσει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε θόρυβο», κάνοντας αναφορά στα «ασφυκτικά πλαίσια του προϋπολογισμού» τα οποία, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις δημιούργησαν με την πολιτική τους.

Όπως εξήγγειλε ο υφυπουργός, 223 εκ ευρώ θα δοθούν αύριο Παρασκευή, για την κάλυψη των οικογενειακών επιδομάτων, ώστε να καλυφθούν 645.000 άνθρωποι, ενώ μέχρι τις 5 Νοεμβρίου έχει προσδιορισθεί ο χρόνος κάλυψης της κάρτας σίτισης.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news