facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κουρουμπλής: «Η συμφωνία θα είναι διαχειρίσιμη πολιτικά»

Δηλώσεις για την πολιτική διαχείριση μίας ενδεχόμενης συμφωνίας έκανε στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος εκτίμησε ότι η Κυβέρνηση μπορεί να σταθεί όρθια, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται τη συγκυρία της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

«Η πιο συμπαγής ομάδα που υπάρχει στη χώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, τονίζοντας πως δεν βλέπει εκλογές μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.

Ο υπουργός Υγείας απέφυγε να απαντήσει σε ερώτημα αν η Αθήνα είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόγραμμα στήριξης, έστω και αν παραβιάζονται οι «κόκκινες γραμμές», επισημαίνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πηγαίνει με στόχο τη συμφωνία. Τόνισε δε, πως τώρα θα φανεί αν οι θεσμοί έχουν άλλες βλέψεις.

Αναφερόμενος στην αγορά του φαρμάκου, ο Υπουργός Υγείας είπε πως την Τετάρτη (8/7) το υπουργείο έριξε στην αγορά 160 εκατομμύρια ευρώ, για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς προμηθευτές και συμπλήρωσε πως οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να έχουν στοκ 90 ημερών.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news