facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Άμεσα μέτρα για ναρκωτικά και ασφάλεια ζητά από τον Τσίπρα ο Καμίνης

Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών αλλά και της ασφάλειας στην Αθήνα ζητά με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ Καμίνης υπογραμμίζει ότι παρόλο που η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας συνεχώς επιδεινώνεται, το υπουργείο Υγείας δεν είναι σε θέση να την αντιμετωπίσει, ενώ η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δείχνει εντελώς απρόθυμη να ασκήσει τα καθήκοντά της.

Στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία συνυπογράφουν 18 Αθηναίοι που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του δημάρχου, ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι η αντιμετώπιση της ουσιοεξάρτησης είναι ζήτημα κοινωνικής πολιτικής, ζήτημα δημόσιας υγείας και ασφάλειας και απαιτεί στενή και αξιόπιστη συνεργασία των υπουργείων Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης.

Η επιστολή κλείνει λέγοντας πως η ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να προστατεύσει τους πολίτες από το εμπόριο ναρκωτικών, τα υποκατάστατα θα πρέπει να διατίθενται μέσα στα νοσοκομεία και ότι θα πρέπει να θεσμοθετηθεί η λειτουργία κλειστών χώρων χρήσης ναρκωτικών ουσιών κάτω από ιατρική επιτήρηση.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news