facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτίου σε εργαζόμενους: «Δεν έχω χρόνο να σας ακούσω τα λέμε αύριο»

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας για το κλείσιμο των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, λουκέτο σε κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια κοινωνικά φαρμακεία και υπνωτήρια αστέγων έκαναν το πρωί εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές.

Λόγω της εμπλοκής στη χρηματοδότηση κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο πάνω από 1.200 εργαζόμενοι και να σταματήσει η στήριξη σε πάνω από 118.000 ωφελούμενους των προγραμμάτων.

Όταν, όμως, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να δουν την αρμόδια υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων άκουσαν από τη Θεανώ Φωτίου την απάντηση «δεν έχω χρόνο να σας ακούσω τα λέμε αύριο» με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να αποχωρήσουν με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λήγουν τα προγράμματα τέλη του μήνα είμαστε στον αέρα κυριολεκτικά μας είχαν πει ότι θα υπάρξει μέριμνα αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η κυρία Φωτίου δε μας δέχτηκε λόγω φόρτου εργασίας. Να θυμίσω ότι εμείς μεθαύριο δε θα έχουμε δουλειά. Ήρθαμε εδώ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μας είπαν θα μας δει αύριο η κ. Φωτίου. Δεν πρέπει να μπει λουκέτο σε όλες αυτές τις δομές κοινωνικής μορφής χάνουν 1200 άτομα τη δουλειά τους κλείνουν 256 δομές σε ολόκληρη την Ελλάδα και βέβαια χιλιάδες επωφελούμενοι από τα προγράμματα κοινωνικών δομών και μέριμνας είναι χαμένοι με την κατάσταση αυτή», είπε στο protothema.gr o εκπρόσωπος των εργαζομένων, Παντελής Γούσης

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news