facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σαμαράς: Η ΝΔ δεν έχει δικαίωμα να δώσει λευκή επιταγή στο ΣΥΡΙΖΑ

«Βολές» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο πρωθυπουργός επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι το mail Χαρδούβελη, μπροστά σε όσα προτείνει η κυβέρνηση, «είναι νοσταλγική ανάμνηση».

Παράλληλα, ο ίδιος, τάχθηκε υπέρ μίας μεγάλης εθνικής συνεννόησης για αλλαγή πολιτικής, αλλά είπε «όχι» σε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση.

«Η Ν.Δ. δεν έχει το δικαίωμα να δώσει λευκή επιταγή», ξεκαθάρισε, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για την επικείμενη συμφωνία. «Θα μιλήσουμε για τη συμφωνία όταν τη δούμε και αν υπάρξει».

Παράλληλα ο κ.Σαμαράς θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος.

«Η παράταξη αυτή είναι η μεγάλη εγγύηση για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Κάποιοι τη ΝΔ την πολεμάνε ακόμα, γι’ αυτό ακριβώς, γιατί άντεξε όταν όλα τα άλλα κατέρρεαν. Κάποιοι πολύ θα ήθελαν να μην είχε αντεξει η παράταξή μας. Κάποιοι ακόμα και τώρα τη χτυπούν, μερικοί ελάχιστοι ακόμα και μέσα από την παράταξη έχουν προσχωρήσει σε αυτή τη λογική και παίζουν προσωπικά πολιτικά παιχνιδάκια την ώρα που η Ελλάδα περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όμως κανείς δεν τους παρακολουθεί πια γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι δωράκια που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν το συγχωρεί κανένας από εμάς» υπογράμμισε.

paraskhnio

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news