facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Liberation: Πρωτοσέλιδο "Ελλάδα εναντίον Ευρώπης"

Με κονσέρβα που αρχίζει και ανοίγει από την πλευρά της Ελλάδας, όπου βρίσκεται και το κλειδί – ανοιχτήρι παρομοιάζει στο εξώφυλλό της η Liberation την κατάσταση στην ήπειρό μας, ενώ ο τίτλος αναφέρει: “Ελλάδα εναντίον Ευρώπης – Το δημοκρατικό σοκ”.

Σε εννιασέλιδο αφιέρωμά της στις διαπραγματεύσεις και την πορεία τους η γαλλική εφημερίδα θέτει το ερώτημα εάν η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μαι καταφανή “άρνηση της Δημοκρατίας”.

Μάλιστα η Liberation έθεσε το θέμα υπό μορφή “στρογγυλής τραπέζης” με το εξής ερώτημα: “Ψήφος Ελλήνων κατά ευρωπαϊκών κανόνων, νομιμότητα της κάλπης κατά αυτής των Συνθηκών: Οι περιοριστικές δεσμεύσεις (εξαναγκασμοί) που επιβάλλονται στην Αθήνα σημαίνουν άρνηση της Δημοκρατίας;”.

Ο διευθυντής της εφημερίας τιτλοφορεί το προσωπικό του άρθρο με τη λέξη “Ηλιθιότητα” και σημειώνει πως και από τις δύο πλευρές απουσιάζει η “ευφυία” και προσθέτει: “Όλοι αναγνωρίζουν πλέον ότι η αντιμετώπιση που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από την Ένωση και τους πιστωτές, ήταν ηλιθιωδώς βάναυση”.

“Εάν θέλουμε το λίκνο της Δημοκρατίας να παραμείνει Δημοκρατία, είναι καιρός να κάνουμε τις απαραίτητες υποχωρήσεις, βοηθώντας την κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε να βοηθηθεί και ο ίδιος” καταλήγει το άρθρο.

megatv

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news