facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Προ των πυλών η εθελουσία έξοδος στην ΕΑΣ

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προ των πυλών στην Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ύστερα και από την σχετική απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Φωτεινής Γεννηματά, Το πρόγραμμα κυμαίνεται στα 6,6 εκατ ευρώ ποσό που θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σε επιμέρους λεπτομέρειες:

-Η διοίκηση της εταιρείας αξιολογεί τις αιτήσεις που υποβάλλονται σε σχέση με τις λειτουργικές και επιχειρηματικές της ανάγκες, καθώς και την ανάγκη διατήρησης της ομαλής επιχειρησιακής λειτουργίας, διατηρώντας το δικαίωμα να μην δεχθεί κάποιες από αυτές, κατά την διακριτική της ευχέρεια, ακόμη και εάν δεν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος ο αριθμός αποχωρούντων Εργαζομένων.

-H αποδοχή των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται με απόφαση των εξουσιοδοτημένων οργάνων της διοίκησης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν υποχρεούται να ενημερώσει τους εργαζομένους των οποίων η αίτηση δεν έγινε δεκτή. Η μη αποστολή από την εταιρεία εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος εγγράφου ειδοποιήσεως ότι η εταιρεία αποδέχεται την αίτηση του εργαζομένου εξομοιώνεται με απόρριψη της αιτήσεως.

-Αν η αίτηση του εργαζομένου για συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνει δεκτή από την εταιρεία κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, τότε ο εν λόγω εργαζόμενος υπογράφει μετά των εξουσιοδοτημένων οργάνων της εταιρείας σύμβαση λύσης της εργασιακής σχέσης η οποία κοινοποιείται στον ΟΑΕΔ με έγγραφο οικειοθελούς αποχώρησης κάθε εργαζομένου.

sofokleousin

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news