facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγή του αντικαπνιστικού νόμου θα ζητήσει ο Μπουτάρης

Να τροποποιηθεί ο αντικαπνιστικός νόμος αναμένεται να προτείνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

«Εγώ λέω τα δικαιώματα που έχουν οι μη καπνίζοντες, να έχουν και οι καπνιστές. Μη με βγάζεις εμένα έξω στο κρύο και στο χιόνι να καπνίσω. Προτίθεμαι πάνω σε αυτό το θέμα να καταθέσω πρόταση στο υπουργείο για τροποποίηση του νόμου» υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι γνωστός μανιώδης καπνιστής.

Ο κ. Μπουτάρης, αναφερόμενος σε παλαιότερη δήλωσή του, εξήγησε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η τρομοκρατία. Τα μαγαζιά βογκάνε. Κόβουν πρόστιμα χοντρά και μάλιστα από καταγγελίες που δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο γίνονται». «Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται το κάπνισμα υπό όρους. Δεν είναι πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι» σημείωσε.

Στο σημείο αυτό ο κ. Μπουτάρης απευθυνόμενος στον δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Παπαθεμελή τον ρώτησε: «Δεν έχεις καπνίσει εσύ ποτέ;». «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Παπαθεμελής.

voria

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news