facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΗ: Το 78% έχει πληρώσει το χαράτσι

Πάνω από το 78% του συνόλου των λογαριασμών που έχουν εκδοθεί από τη ΔΕΗ έχει ήδη εξοφληθεί, αναφέρει η Επιχείρηση σε νέα ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι από τους 86.187 λογαριασμούς που έληξαν είχαν εξοφληθεί οι 67.140.

Η ΔΕΗ υπογραμμίζει ότι η εξόφληση λογαριασμών του ρεύματος
συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς από τους καταναλωτές και τονίζει πως σε αντίθεση με ορισμένα δημοσιεύματα, οι εντολές αποκοπών στάλθηκαν κανονικά από τη μηχανογραφική υπηρεσία την Δευτέρα.

Όσον αφορά στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, η ΔΕΗ τονίζει πως έχει δώσει εντολή αναστολής των αποκοπών που σχετίζονται με τη μη εξόφληση λογαριασμών, ενώ συνεχίζονται κανονικά αποκοπές ρεύματος "σε οφειλέτες που έχουν παλαιότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση και οι οποίες είναι άσχετες με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων".

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Αρθούρος Ζερβός, υπέβαλε σήμερα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά καταληψιών (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) του κτιρίου επί της οδού Μεσογείων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Πληροφορικής της ΔΕΗ.

protothema.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news