facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα για δολοφονία προσφύγων και καλεί σε διαδήλωση

Στην… «ουτοπία» της (σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Αλέξη Τσίπρα) συνεχίζει να ζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απευθύνει κάλεσμα για τη συμμετοχή σε διαδήλωση υπέρ των μεταναστών και των «ανοιχτών συνόρων στην Ευρώπη», ερχόμενη σε πλήρη σύγκρουση με τον ίδιο τον αρχηγό του κόμματος.

Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και υιοθετεί ξεκάθαρα την προπαγάνδα της Τουρκίας και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για νεκρό πρόσφυγα στον Έβρο. Μάλιστα, καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση πως «συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο» αλλά και πως βυθίζει βάρκες στο Αιγαίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τέλος στην Ευρώπη φρούριο – Αλληλεγγύη στους/στις πρόσφυγες

Ενάντια σε όσους θέλουν μια Ευρώπη φρούριο, ενάντια στις εικόνες ανθρώπων εγκλωβισμένων και διωκόμενων, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που καταργεί το άσυλο, βυθίζει βάρκες, δίνει εντολή για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα σύνορα και συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο, σήμερα στήνουμε οδόφραγμα στη μισαλλοδοξία και τον φασισμό. Από το Βερολίνο, μέχρι την Αθήνα, να ενωθούν οι φωνές μας για την αλληλεγγύη, ενάντια στον πόλεμο και τα αποτελέσματα που γεννά.

Στηρίζουμε και καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

18:00, Καμάρα, Θεσσαλονίκη | 18:30, Προπύλαια, Αθήνα

Κανένας άνθρωπος μόνος του.
Σύνορα ανοιχτά στην Ευρώπη»

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news