facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Στο "πόδι" τ' Ανώγεια μετά και τις μαρτυρικές ώρες που πέρασε ηλικιωμένη!

Αναστάτωση και πολλά ερωτήματα στ' Ανώγεια, με αφορμή το πρωτοφανές, όπως το χαρακτηρίζουν, περιστατικό με την ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη, το σπίτι της 80χρονης, μέσα στο οποίο έζησε για πολύ ώρα τον τρόμο, βρίσκεται λίγα μέτρα από το Δημαρχείο και μάλιστα το όλο περιστατικό εκτυλίχτηκε την ώρα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο!
"Θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος από εμάς που συμμετείχαμε στη συνεδρίαση να συναντηθούμε με τους δράστες κατά την διαφυγή τους" είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Κεφαλογιάννης επισημαίνοντας το "θράσος" με το οποίο κινήθηκαν οι δύο κουκουλοφόροι.

Όπως είπε ο κ. Κεφαλογιάννης, η γυναίκα ζει μόνη της στ' Ανώγεια ωστόσο έχει συγγενείς στην περιοχή, ενώ φαίνεται ότι οι δράστες "είχαν αντίληψη του πού πήγαιναν".
Μάλιστα η ηλικιωμένη ανέφερε ότι μιλούσαν με κρητική προφορά και φαίνονταν να ήταν ντόπιοι και όχι αλλοδαποί.
Ο Δήμαρχος επικοινώνησε ήδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, προκειμένου να του μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή και το αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης, υπογράμμισε ωστόσο παράλληλα ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή και από τους κατοίκους των Ανωγείων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες, φορώντας κουκούλα και εκμεταλλευόμενοι το αποκριάτικο κλίμα είχαν στήσει καρτέρι στην 80χρονη γυναίκα και με την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασαν να τους βάλει στο σπίτι της.
Εκεί αφού την έδεσαν χειροπόδαρα και τη φίμωσα για πολύ ώρα αναζητούσαν στο σπίτι χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που πιθανότατα πίστευαν ότι είχε στην κατοχή της.της Όταν δεν βρήκαν κάτι έσπασαν τα γυαλιά και τη συσκευή οξυγόνου που χρησιμοποιούσε, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή μικρής αξίας και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφού προηγουμένως έκοψαν το σκοινί που της κρατούσε ακινητοποιημένα τα πόδια.Η 80χρονη, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και βγαίνοντας από το σπίτι ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news