facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Επίθεση και ξυλοδαρμός ανδρών των ΜΑΤ σε ξενοδοχείο της Χίου - Προσαγωγές

Συνεχίζονται τα επεισόδια στη Μυτιλήνη και τη Χίο μεταξύ κατοίκων που εναντιώνονται στην δημιουργία κλειστών δομών και αστυνομικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, σήμερα, στις συγκρούσεις στην περιοχή Διαβολόρεμα και στις επιταγμένες εκτάσεις, Καβακλή και Καράβα, έχουν τραυματιστεί 43 αστυνομικοί και δέκα πολίτες.
Στη Χίο τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί όταν τους επιτέθηκαν, μέσα στο ξενοδοχείο που διέμεναν, διαμαρτυρόμενοι πολίτες.

Μία σύλληψη, ένας αναζητούμενος και 11 προσαγωγές για την εισβολή στο ξενοδοχείο των ΜΑΤ στη Χίο

Μία σύλληψη και 11 προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την Αστυνομία στη Χίο, μετά την εισβολή στο ξενοδοχείο που μένουν αστυνομικοί των ΜΑΤ κατοίκων που διαμαρτύρονται για την κατασκευή κλειστών δομών για μετανάστες/πρόσφυγες.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ συλληφθείς είναι ένας 27χρονος, που φέρεται ότι είχε ενεργή συμμετοχή στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών, ενώ έχει τακτοποιηθεί ένα ακόμα άτομο και αναζητείται.
Κατά τη διάρκεια της εισβολής, σύμφωνα με την αστυνομία, τραυματίστηκαν εννέα αστυνομικοί. 
Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Αλήθεια οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.
alithia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news