facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Αποκαλυπτική δήλωση Βούτση: «Το 2015 δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Μια αποκαλυπτική δήλωση για τον ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να συζητηθεί έντονα έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά.

Ο Νίκος Βούτσης χωρίς περιστροφές είπε ότι το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Η αυτοκριτική δεν κάνει κακό είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής. Αναλυτικά σημείωσε:

«Ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι πάρα πολύ στα τρία χρόνια που ήμασταν αξιωματική αντιπολίτευση σε ψηφίδες προγραμματικές...

...Και με ένα δυναμικό με νέους συντρόφους που τότε έρχονταν με την εμπειρογνωμοσύνη τους, τα πτυχία τους να βοηθήσουν. Ενώ ήμασταν έτοιμοι για αυτά, ήμασταν πάρα πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι για διακυβέρνηση. Και ήμασταν επίσης μακριά από την οργάνωση της διακυβέρνησης. Είμαι ευθύς λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα υπουργείο, καμία οργάνωση βάσης ή οργάνωση μελών, όπως τα λέμε τώρα. Πουθενά σε κανένα υπουργείο σε κανένα μαζικό χώρο».

Βεβαίως η αυτοκριτική… ποτέ δεν κάνει κακό. Ίσα – ίσα είναι και άκρως απαραίτητη για ένα κόμμα που μόλις έχασε την διακυβέρνηση. Ωστόσο είναι δεδομένο πως αυτό που λέει ο Νίκος Βούτσης απόψε, το 2019, απέχει πολύ από το τι έλεγε συνολικά το κόμμα το 2015…»

Δείτε την ομιλία Βούτση



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news