facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Στην Ανδραβίδα εκτάκτως μετά τα 4,4 Ρίχτερ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ

Σύσκεψη παρουσία του προέδρου του ΟΑΣΠ, Ευθύμη Λέκκα, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην Ανδραβίδα, μετά τα 4,4 Ρίχτερ που έπληξαν σήμερα την περιοχή.

Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός από όσους έχουν σημειωθεί στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους. Μέσα στο κλίμα αυτό, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα ilialive.gr, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, κάλεσε τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Δεκάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να ακούσουν τον διακεκριμένο γεωλόγο και να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Αυτοψίες σε σχολεία

Εν τω μεταξύ, επιτόπια αυτοψία σε 30 σχολικά κτίρια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε χθες και σήμερα μετά από εντολή του Διευθύνοντος Συμβούλου Γιάννη Χαρωνίτη, κλιμάκιο μηχανικών της ΚΤΥΠ ΑΕ, για να διαπιστωθούν τυχόν ζημιές από τους σεισμούς. Κατά την αυτοψία εντοπίστηκαν δύο προβλήματα με σημαντικές φθορές, τα οποία χρίζουν άμεσης επισκευής.

Για τα αποτελέσματα των ελέγχων ενημερώθηκε πλήρως ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ως αρμόδιος για την λειτουργία και συντήρηση των σχολικών μονάδων.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news