facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μπακογιάννη: Περήφανη για τον πατέρα μου -Εύχομαι το ίδιο να είναι και ο κ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο Αλλά και στον ΣYΡIZΑ για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας μαζί του εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής η Ντορα Μπακογιάννη.

Μάλιστα με αφορμή την επίθεση του κ. Καμμένου στον Νίκο Βούτση είπε: «Το ήθος και το ύφος των πολιτικών χαρακτηρίζει τους ίδιους και τα κόμματα που υπηρετούν. Να τον χαίρεστε τον κ. καμμένο. Τον αναντικατάστατο Υπουργό Άμυνας.
Να τον χαίρεστε τον κυβερνητικό σας εταίρο με τον οποίον είχατε λαμπρά συνεργασία. Αυτόν που σήκωσε δυο μιράζ χωρίς να υπολογίζει πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισαν αυτές οι πτήσεις στον ήδη ισχνό προϋπολογισμό του Άμυνας».

Η κ. Μπακογιάννη απάντησε και στο χθεσινό υπαινιγμό του Πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την οικογενειακή ιστορία και τα περί αποστασίας έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής η κα Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι περήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου. Εύχομαι το ίδιο να είναι και ο κ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα». Αίσθηση προκάλεσε η ευθεία αμφισβήτηση την οποία εξέφρασε η πρώην υπουργός για το ότι η κυβέρνηση διαθέτει την πλειοψηφία για να περνά τα νομοσχέδια από τις επιτροπές. Όπως είπε σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό στη σύνθεση των επιτροπών θα πρέπει να αντανακλάται η δύναμη κάθε κοινοβουλευτικής ομάδας , την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόλις 145 βουλευτές. Μάλιστα λίγο αργότερα στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να περάσει από την επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων η κ.Μπακογιαννη χαμογέλασε με νόημα και ανέφερε «τι λέτε εσείς μπορεί να περάσει;»

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news