facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Απειλεί με παραίτηση ο Δανέλλης αν το Ποτάμι κάνει πίσω για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Θα παραιτηθώ, αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6 ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Σημειώνοντας ότι «εάν δεν κρατήσουμε τις αρχές μας και αναθεωρήσουμε τη στάση μας δεν θα μας βγει σε καλό».

Οι δηλώσεις του βουλευτή που δεν κρύβει οτι βρίσκεται πολύ κοντά με τον Σύριζα ήρθαν ύστερα από ένα μπαράζ δηλώσεων απο πλευράς της ηγεσίας του Ποταμιού που δεν έκρυβαν την δυσφορία τους, για την ερμηνεία που δίνει στην Συμφωνία ο Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας ευθέως περι μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις χαρακτηρίστηκαν παρεξήγηση και λάθος ερμηνεία από πλευράς των Σκοπιανών, όμως η ενόχληση παραμένει και οδήγησε ακόμα και το Μέγαρο Μαξίμου να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να πάρει ξεκάθαρη θέση ναι η όχι στην Συμφωνία. Αλλωστε πλήθος δημοσιευμάτων που διαψεύδονται όμως κατηγορηματικά, κάνουν λόγο για προσπάθεια σύμπλευσης της Νέας Δημοκρατίας με το Ποτάμι.

Ο Σπύρος Δανέλλης πρόσθεσε ότι «οι δηλώσεις Θεοδωράκη με καθησυχάζουν ότι δεν αλλάζουμε άποψη με το όπου φυσάει ο άνεμος. Είναι για το εθνικό συμφέρων η απόφαση αυτή», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ζάεφ, οι οποίες πυροδότησαν τα σενάρια για αλλαγή στάσης από το Ποτάμι, ο κ. Δανέλλης είπε ότι «η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνή παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα».

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στάση το Ποτάμι. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα με το Εθνικό Συμφέρων. Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω. Φύγαμε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή εκεί διαφωνήσαμε στο Μακεδονικό. Τι θα κάνουμε τώρα, θα δικαιώσουμε τη Φώφη; Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά» ξεκαθάρισε ο Σπύρος Δανέλλης.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news