facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Επίθεση Μαξίμου στην ΝΔ για την… «επίθεση του ΚΙΝΑΛ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»! – Τι απαντά η Πειραιώς

Κόντρα μεταξύ της κυβέρνηση και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκάλεσε η κίνηση των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής (Δημοκρατικής Συμπαράταξης) να ζητήσουν εξηγήσεις για την τύχη του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση του C4i.

Η αναφορά των βουλευτών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το όνομα του οποίου αναφέρεται από τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, έδωσε στην ευκαιρία στο Μαξίμου να επιτεθεί στην… Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγόρησε πως δεν παίρνει θέση.

«Η συκοφαντική επίθεση του Κινήματος Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. «Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους; Αναμένουμε με ενδιαφέρον» κατέληξε η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την πλευρά της Πειραιώς.

«Η ΝΔ δεν προκειται να λάβει μερος στην κυβερνητική επιχείρηση «επιστροφή στο παρελθόν» και στη λάσπη που συστηματικά πετά για να αποπροσανατολίσει από τα τεράστια προβλήματα που η πολιτική της δημιουργεί» ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν κάποιοι άλλοι το κάνουν, αυτό δεν αφορά ούτε τη ΝΔ, ούτε την κοινωνία που θέλει να προχωρήσει μπροστά. Σε ό,τι αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα» σημείωναν οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news