facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Εργαζόμενοι Γ.Γ.Π.Π.: Έχουμε υποβάλλει επανειλημμένα προτάσεις για αλλαγή λειτουργίας της υπηρεσίας

Με έγγραφό τους, που δημοσιεύεται σήμερα, οι εργαζόμενοι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εκφράζουν τη θλίψη τους για τα θύματα και την καταστροφή που συντελέστηκε από τις φωτιές στην Αττική, αλλά και την τραγωδία στο Μάτι.

Μέσα όμως από την ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν «τις διαχρονικές αδυναμίες του συστήματος στον κύκλο διαχείρησης των καταστροφών και την έλλειψη επικαιροποιημένου θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας».

Βάσει αυτού, οι εργαζόμενοι γνωστοποιούν ότι έχουν «επανειλημμένως υποβάλλει προτάσεις στην αρμόδια πολιτική ηγεσία, στα πλαίσια της διαδικασίας σύνταξης νέου οργανογράμματος της Υπηρεσίας και επομένως για ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας αυτής».

Με την ανακοίνωσή τους πέραν αυτών, οι εργαζόμενοι στη Γ.Γ.Π.Π. δηλώνουν «παρόντες στη συμβολή του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της Πολιτικής Προστασίας, ευελπιστώντας ότι η πολιτική ηγεσία να αντιμετωπίσει το ζήτημα με υπεύθυνο, βιώσιμο και αποτελεσματικό τρόπο.

Δείτε την ανακοίνωση:

GGPP
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news