facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Απαξιωτικός για τους διαδηλωτές στις Πρέσπες ο Κοτζιάς – Πώς δικαιολόγησε την επίθεση των ΜΑΤ (video)

Με απαξιωτικά σχόλια και ειρωνείες αντέδρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στη μικρή, όπως υποστήριξε, συμμετοχή των πολιτών στη διαδήλωση στο Πισοδέρι Φλώρινας, ενώ υπερασπίστηκε την στάση της αστυνομίας, η οποία επιτέθηκε εναντίον τους.

«Από το ένα εκατομμύριο πήγαμε στις 100.000 και τώρα στις 4.000. Αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός σπάει τα στερεότυπα που του έχουν δημιουργήσει» τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο είχε συνομιλία στις Πρέσπες.

Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης επισήμανε ότι οι πληροφορίες που διακινήθηκαν μέσω social media περί νεκρής γυναίκας στη διαδήλωση στο Πισοδέρι είναι fake news, κατά την ενημέρωση του προς τον υπουργό για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν με την αστυνομία.

Ο Νίκος Κοτζιάς επέρριψε όλη την ευθύνη στους διαδηλωτές. «Γιατί τραυματίες; Γιατί υπήρξε συμπλοκή; Γιατί επιδιωκόταν συμπλοκή; Οι πολίτες τι επιδίωκαν; Διαμαρτυρία ήταν ή προσπάθεια παρεμπόδισης της συμφωνίας;» αναρωτήθηκε, απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.



mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news