facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ο εκνευρισμός του Ν.Παππά σε συνέντευξη στην DW - ΒΙΝΤΕΟ

Εξαλλος έγινε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με τις σκληρές ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Deutsche Welle στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες. Ο κ. Παππάς δυσφόρησε αρκετές φορές με την επιμονή του δημοσιογράφου, λέγοντας χαρακτηρικά «ω, Θεέ μου!», ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman, επιχείρησε αρκετές φορές να στριμώξει τον Ελληνα υπουργό, ενώ από την αρχή φάνηκαν οι διαθέσεις του, ρωτώντας αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί. Ο Νίκος Παππάς σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης (26 λεπτά), που δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, προσπαθούσε να τον αποκρούσει, ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη και να αποχωρήσει, χωρίς όμως κανείς να του απαντήσει, καθώς τέτοιες πρακτικές δεν συνηθίζονται στο εξωτερικό, ακόμα και στις πιο σκληρές συνεντεύξεις.

Στο τέλος της εκπομπής ο δημοσιογράφος τού διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή τη δήλωση;», για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παππά ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή, για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Επικρατείας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία... Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο». Ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά, με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του Ελληνα υπουργού: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ; Μπορούμε να κόψουμε;» είπε κοιτάζοντας αριστερά του, ψάχνοντας οδό διαφυγής...

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να του επισημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση και προσπάθησε στη συνέχεια να κατευνάσει τον κ. Παππά δίνοντάς του χρόνο να εξηγήσει. Εκείνος τότε απάντησε: «Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση».

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη. Στους τίτλους τέλους φαίνεται ο εκνευρισμός του υπουργού Επικρατείας, ενώ η ερώτηση σχετικά με τη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου αρχίζει από το 23'.


iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news