facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Σύλληψη τελωνειακών υπαλλήλων για εκβιασμό και δωροληψία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης τρεις τελωνειακοί υπάλληλοι, ηλικίας 52, 39 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση, με απειλή βλάβης της επιχείρησης κατά συναυτουργία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η σύλληψη έγινε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι παραπάνω τελωνειακοί, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ελέγχου σε επιχείρηση που διατηρεί μία γυναίκα σε περιοχή της Κορινθίας, απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ για να μη βεβαιώσουν παράβαση και επιπλέον ένας από αυτούς την αγορά εμπορεύματος σε μειωμένη τιμή.

Χθες το μεσημέρι, ο 39χρονος και ο 55χρονος μετέβησαν στην επιχείρηση και παρέλαβαν το παραπάνω προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ακολούθως συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο τρίτος υπάλληλος, στην έδρα της υπηρεσίας τους.

Στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, το οποίο κατείχε παράνομα, σουγιάς και κλομπ, ενώ στην κατοχή του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν «tazer», κλομπ και σπρέι πιπεριού. Για τον λόγο αυτόν κατηγορούνται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news