facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Στο Σύνταγμα διαδήλωσαν ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες για το Ασφαλιστικό

Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Από τις 15:00 μέχρι τις 16.30 περίπου έλαβε χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στην οποία συμμετείχαν ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστημονικοί φορείς, που πραγματοποίησαν, έπειτα από κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ, προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Στη διαμαρτυρία συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας

Σημειώνεται πως ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν λάβει ήδη απόφαση για 48ωρη γενική πανελλαδική απεργία, όταν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή

Στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι «προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, έρχονται να διαλύσουν ό,τι έμεινε όρθιο από το Δημόσιο Ασφαλιστικό Σύστημα» ενώ η ΓΣΕΕ αναφέρει ότι «η συνέχιση του αγώνα, έως ότου σταματήσει η δογματική εμμονή της κυβέρνησης στις μνημονιακές πολιτικές, είναι μονόδρομος».

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν, τέλος, και οι λιμενεργάτες με την ΟΜΥΛΕ να ζητά «την απόσυρση του απαράδεκτου και μη βιώσιμου ηθικά ασφαλιστικού νομοσχεδίου που απειλεί να φέρει σε χειρότερη κατάσταση την κοινωνική ασφάλιση κάθε είδους στη χώρα μας... Να ακουστεί για άλλη μια φορά ακόμα η φωνή των εργαζομένων στα λιμάνια όλης της χώρας για το σταμάτημα του ξεπουλήματος των λιμανιών και την ακύρωση των διάτρητων διαγωνισμών πώλησης των μετοχών τους».

Δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη
 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το συλλαλητήριο








protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news