facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Στους 51.393 οι πρόσφυγες στην επικράτεια

Σε 51.393 ανέρχονται σήμερα (21/3) οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα πρωινά στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Στα ελληνικά νησιά βρίσκονται 5.337 ξεριζωμένοι, εντός του camp στην Ειδομένη υπολογίζεται ότι υπάρχουν 11.324 άνθρωποι, ενώ στην Αττική φιλοξενούνται 14.960 ψυχές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία

Εξάλλου, λίγες ήταν οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων, χθες Τετάρτη και μέχρι τις 9 σήμερα το πρωί, στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Συνολικά στα νησιά και μέχρι σήμερα τα χαράματα αποβιβάσθηκαν 124 άτομα, όλα στη Λέσβο, ενώ σε Χίο και Σάμο δεν αποβιβάσθηκε κανένας.

Εναπομείναντες με το παλιό καθεστώς καταγραφής, οι οποίοι σταδιακά αναχωρούν για την υπόλοιπη Ελλάδα ή απελαύνονται εφόσον είναι Βορειοαφρικανοί ή Πακιστανοί, είναι 647 στη Μυτιλήνη και 211 στη Σάμο.

Στη Χίο με το παλιό καθεστώς δεν έμεινε κανένας, δηλαδή οι εκτός hot spots δομές του νησιού είναι άδειες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στα hot spots

Υπό περιορισμό στα χοτ σποτς των τριών νησιών μια και μπήκαν στην Ελλάδα μετά την 20 Μαρτίου, παραμένουν: Στο hot spots της Μόριας στη Λέσβο 2384. Στη Χίο 1449. Και στη Σάμο 218.

Εν τω μεταξύ περισσότεροι από 200 νέοι μετανάστες και πρόσφυγες έχουν αποβιβασθεί σήμερα Πέμπτη από το πρωί στη Λέσβο. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Πακιστανοί μετανάστες.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news