facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τραπεζικός υπάλληλος που συνελήφθη για φακελάκι στα ΕΣΠΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία στον ανακριτή ο τραπεζικός υπάλληλος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζαφειρόπουλος που συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικού ποσού 3.000 ευρώ, τα οποία φέρεται ότι είχε πάρει από επιχειρηματία για να ξεμπλοκάρει τη χρηματοδότησή του μέσω ΕΣΠΑ.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος απολογούμενος μίλησε περί σκευωρίας με στόχο να απολαύσει την ευνοϊκή μεταχείριση που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις ο επιχειρηματίας για τις φορολογικές του υποθέσεις. Ισχυρίστηκε δε πως τα χρήματα ήταν η νόμιμη αμοιβή της συζύγου του, η οποία είναι φοροτεχνικός και είχε αναλάβει τις υποθέσεις του επιχειρηματία.

Η σύζυγος του υποψήφιου βουλευτή είναι μία από τους υπόλοιπους κατηγορουμένους στην υπόθεση, μαζί με τους πέντε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ. «Είναι προφανέσταστη η σκευωρία. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εκτελεί άλλα πράγματα» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος προσθέτοντας πως ο καταγγέλλων ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν θα δεσμευτούν και τα χρήματα του ΕΣΠΑ. αφού είχαν ήδη δεσμευτεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Έκλεισε μάλιστα το ραντεβού μαζί του στη Βαρβάκειο για να του δώσει κάποια πράγματα από το χωριό, όπως του είχε πει στο τηλέφωνο. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως ισχυρίζεται, του έδωσε και τα χρήματα από την αμοιβή της συζύγου του.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news