facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ξεκινούν άμεσα οι έλεγχοι για τη λίστα των 10.588 λογαριασμών στην Ελβετία

Το πλαίσιο των άμεσων ενεργειών και η έναρξη των ελέγχων από τους αρμόδιους εισαγγελείς για την αξιοποίηση των δεδομένων τραπεζικών λογαριασμών που παρέλαβε η Ελλάδα από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, καθορίστηκε σήμερα σε σύσκεψη, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ειδικότερα, σύσκεψη με θέμα το επιχειρησιακό σχέδιο για την αξιοποίηση των δεδομένων τραπεζικών λογαριασμών που παρέλαβε η Ελλάδα από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, εκτός από τον κ. Παπαγγελόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο γενικός γραμματέας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Γιώργος Βασιλειάδης και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο κ. Αλεξιάδης, πριν από λίγες μέρες, παρέλαβε από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, λίστα, η οποία περιέχει δεδομένα 10.588 τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων πολιτών σε ελβετική τράπεζα, που αφορούν τα έτη 2006 και 2008.

Τα στοιχεία αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, το συνολικό υπόλοιπο των οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2008.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news