facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Κωνσταντινόπουλος: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία της εταιρείας Φλαμπουράρη;

Την παρέμβαση του ΣΔΟΕ για να ελέγξει τις καταγγελίες περί «μαύρων ταμείων» στην εταιρεία Φλαμπουράρη ζήτησε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, επικαλέστηκε ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία για τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν «μαύρα ταμεία».

Σήμερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέφερε το θέμα, λέγοντας: «Χθες, έγινε μια καταγγελία από ένα βουλευτή μέσα στη Βουλή, κύριε υπουργέ. Έγινε μια καταγγελία από τον κ. Θεοχάρη για την εταιρεία του κ. Αλέξη Φλαμπουράρη, ότι στα ταμεία της υπάρχουν "μαύρα" χρήματα. Σας ρωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ ή θα περιμένετε να βάλετε στο ΣΔΟΕ κάποιον δικό σας, που θα διασφαλίζει το τελικό πόρισμα; Σας ερωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ, για να δούμε αν αυτό που είπε ένας βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο από το βήμα είναι αλήθεια ή ψέματα; Εγώ σας ζητώ, σας καλώ και σας προκαλώ να ζητήσετε από το ΣΔΟΕ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news